Montserrat

Montserrat is ideaal gelegen om een belangrijke rol te spelen in het culturele en geestelijke leven van Catalonië. Het is het belangrijkste religieuze oord en groepen jongeren uit Barcelona en heel Catalonië maken ’s nachts wandelingen om ten minste een keer in hun leven naar de zonsopgang vanaf de hoogten van Montserrat te kijken. De basiliek herbergt een museum met kunstwerken van vele vooraanstaande schilders en beeldhouwers waaronder werken van El Greco, Dalí, Picasso en nog veel meer.

Montserrat is ideally located to play an important role in the cultural and spiritual life of Catalonia. It is Catalonia’s most important religious retreat and groups of young people from Barcelona and all over Catalonia make overnight hikes at least once in their lives to watch the sunrise from the heights of Montserrat. The Basilica houses a museum with works of art by many prominent painters and sculptors including works by El Greco, Dalí, Picasso and more.

 

Klooster 01 Klooster 02 Klooster 03 Klooster 04 Klooster 05 Klooster 06 Klooster 07 Klooster 08 Klooster 09 Klooster 10 Klooster 11 Klooster 12 Klooster 13 Klooster 14 Klooster 15 Klooster 16 Klooster 17 Klooster 18 Klooster 19 Klooster 20 Klooster 21 Klooster 22 Klooster 24 Klooster 25

Categorieën Europa, Pictures, Pictures Montserrat, Pictures SpainTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close