Victims of the Great Migration

Slachtoffers van de Grote Trek. Deze dieren zijn er niet in geslaagd om de Mara-rivier over te steken.

Victims of the Great Migration. These animals were not able to cross Mara River.

 

Masai Mara National Reserve (107) Masai Mara National Reserve (108) Masai Mara National Reserve (110) Masai Mara National Reserve (111) Masai Mara National Reserve (112) Masai Mara National Reserve (113) Masai Mara National Reserve (116) Masai Mara National Reserve (117) Masai Mara National Reserve (118) Masai Mara National Reserve (119) Masai Mara National Reserve (121) Masai Mara National Reserve (122) Masai Mara National Reserve (123) Masai Mara National Reserve (124) Masai Mara National Reserve (125) Masai Mara National Reserve (126) Masai Mara National Reserve (127) Masai Mara National Reserve (128) Masai Mara National Reserve (129) Masai Mara National Reserve (130) Masai Mara National Reserve (131) Masai Mara National Reserve (132) Masai Mara National Reserve (138) Masai Mara National Reserve (139) Masai Mara National Reserve (140)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: