Lake Naivasha

Lake Naivasha is een zoetwatermeer met een grote verscheidenheid aan dieren waaronder meer dan 400 verschillende soorten vogels, een omvangrijke populatie nijlpaarden en ander groot wild . De vispopulatie in het meer is zeer variabel, beïnvloed door veranderingen in het klimaat, de visvangst en de introductie van invasieve soorten.

Lake Naivasha is a freshwater lake and is home to a variety of types of wildlife including over 400 different species of bird, a sizeable population of hippos and other big game. The fish community in the lake has been highly variable over time, influenced by changes in climate, fishing effort and the introduction of invasive species.

Categorieën Afrika, Video, Video Kenya, Video Lake NaivashaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close