Hell’s Gate National Park

Hell’s Gate National Park is vernoemd naar een smalle weg in de rotsen waar ooit een zijrivier van een prehistorische meer liep dat de eerste mensen voedde in de Rift Valley. Het park werd opgericht in 1984 en staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan wilde dieren en voor het landschap. Dit omvat o.a. Fischer’s Tower, de Central Tower-kolommen en Hell’s Gate Gorge.

Hell’s Gate National Park is named after a narrow break in the cliffs, once a tributary of a prehistoric lake that fed early humans in the Rift Valley. It was established in 1984. It is a small national park and is known for its wide variety of wildlife and for its scenery. This includes the Fischer’s Tower, Central Tower columns and Hell’s Gate Gorge.

 

 

Hell's Gate national Park (1) Hell's Gate national Park (2) Hell's Gate national Park (3) Hell's Gate national Park (4) Hell's Gate national Park (5) Hell's Gate national Park (6) Hell's Gate national Park (7) Hell's Gate national Park (8) Hell's Gate national Park (9) Hell's Gate national Park (10) Hell's Gate national Park (11) Hell's Gate national Park (12) Hell's Gate national Park (13) Hell's Gate national Park (14) Hell's Gate national Park (15) Hell's Gate national Park (16) Hell's Gate national Park (17) Hell's Gate national Park (19) Hell's Gate national Park (21) Hell's Gate national Park (22) Hell's Gate national Park (23) Hell's Gate national Park (24) Hell's Gate national Park (25) Hell's Gate national Park (26) Hell's Gate national Park (27) Hell's Gate national Park (28) Hell's Gate national Park (29) Hell's Gate national Park (30) Hell's Gate national Park (31) Hell's Gate national Park (32) Hell's Gate national Park (33) Hell's Gate national Park (34) Hell's Gate national Park (35) Hell's Gate national Park (36) Hell's Gate national Park (38) Hell's Gate national Park (37) Hell's Gate national Park (39) Hell's Gate national Park (40) Hell's Gate national Park (41) Hell's Gate national Park (42) Hell's Gate national Park (43) Hell's Gate national Park (44) Hell's Gate national Park (45) Hell's Gate national Park (46) Hell's Gate national Park (47) Hell's Gate national Park (48) Hell's Gate national Park (49) Hell's Gate national Park (50) Hell's Gate national Park (51) Hell's Gate national Park (52) Hell's Gate national Park (53) Hell's Gate national Park (54) Hell's Gate national Park (55) Hell's Gate national Park (56) Hell's Gate national Park (57) Hell's Gate national Park (58) Hell's Gate national Park (59) Hell's Gate national Park (60) Hell's Gate national Park (61) Hell's Gate national Park (62) Hell's Gate national Park (63) Hell's Gate national Park (64) Hell's Gate national Park (65) Hell's Gate national Park (66) Hell's Gate national Park (67) Hell's Gate national Park (68) Hell's Gate national Park (69) Hell's Gate national Park (70) Hell's Gate national Park (71) Hell's Gate national Park (72) Hell's Gate national Park (73) Hell's Gate national Park (74) Hell's Gate national Park (75) Hell's Gate national Park (76) Hell's Gate national Park (77) Hell's Gate national Park (78) Hell's Gate national Park (79) Hell's Gate national Park (80) Hell's Gate national Park (81) Hell's Gate national Park (82) Hell's Gate national Park (83) Hell's Gate national Park (84) Hell's Gate national Park (85) Hell's Gate national Park (87) Hell's Gate national Park (88) Hell's Gate national Park (89) Hell's Gate national Park (90) Hell's Gate national Park (91) Hell's Gate national Park (92) Hell's Gate national Park (86)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: