Hué: Perfume River

Boottochtje op de parfumrivier met een Drakenboot

Boat trip on the Perfume River with a Dragonboat

 

Tocht met een Drakenboot (1) Tocht met een Drakenboot (2) Tocht met een Drakenboot (3) Tocht met een Drakenboot (4) Tocht met een Drakenboot (5) Tocht met een Drakenboot (6) Tocht met een Drakenboot (7) Tocht met een Drakenboot (8) Tocht met een Drakenboot (9) Tocht met een Drakenboot (10) Tocht met een Drakenboot (11) Tocht met een Drakenboot (12) Tocht met een Drakenboot (13) Tocht met een Drakenboot (14) Tocht met een Drakenboot (15) Tocht met een Drakenboot (16) Tocht met een Drakenboot (17) Tocht met een Drakenboot (18) Tocht met een Drakenboot (19) Tocht met een Drakenboot (20) Tocht met een Drakenboot (21) Tocht met een Drakenboot (22) Tocht met een Drakenboot (23) Tocht met een Drakenboot (24) Tocht met een Drakenboot (25) Tocht met een Drakenboot (26) Tocht met een Drakenboot (27) Tocht met een Drakenboot (28)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Hué, Pictures VietnamTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close