Hué: War Museum

Enkele voorwerpen die tentoongesteld worden in het Oorlogsmuseum van Hué zijn o.a. een M42 Duster, M48 Patton tank, M88 Recovery Vehicle , M113 gepantserde personnel carrier, Cadillac Gage V-100 Commando pantserwagen en M107 gemotoriseerd kanon .

Items on display in the Hué War Museum include a M42 Duster, M48 Patton tank, M88 Recovery Vehicle, M113 armoured personnel carrier, Cadillac Gage V-100 Commando armoured car and M107 Self-Propelled Gun.

 

Oorlogsmuseum (1) Oorlogsmuseum (2) Oorlogsmuseum (3) Oorlogsmuseum (4) Oorlogsmuseum (5) Oorlogsmuseum (6) Oorlogsmuseum (7) Oorlogsmuseum (8) Oorlogsmuseum (9) Oorlogsmuseum (10) Oorlogsmuseum (11) Oorlogsmuseum (12) Oorlogsmuseum (13)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Hué, Pictures VietnamTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close