Hué: Perfume Pagoda and Huong Tich Cave

De Parfumpagode is een groot complex van boeddhistische tempels en heiligdommen in de kalkstenen Huong Tich bergen. Het is de plaats van een religieus feest waar grote aantallen pelgrims uit heel Vietnam naartoe komen. Het centrum van het complex is de Huong Tich-grot. De ingang van de grot heeft het uiterlijk van de open mond van een draak mond. De Chinese karakters op de muur aan de ingang van de grot, zouden dateren uit 1770.

The Perfume Pagoda is a vast complex of Buddhist temples and shrines built into the limestone Huong Tich mountains. It is the site of a religious festival which draws large numbers of pilgrims from across Vietnam. The center of the complex is Huong Tich Cave. The mouth of the cave has the appearance of an open dragon’s mouth. The Chinese characters carved in a wall at the mouth of the cave which been dated to 1770.

 

 

Parfumpagode (1) Parfumpagode (3) Parfumpagode (4) Parfumpagode (2) Parfumpagode (5) Parfumpagode (6) Parfumpagode (7) Parfumpagode (8) Parfumpagode (9) Parfumpagode (10) Parfumpagode (11) Parfumpagode (12) Parfumpagode (13) Parfumpagode (14) Parfumpagode (15) Parfumpagode (16) Parfumpagode (17) Parfumpagode (18) Parfumpagode (19) Parfumpagode (20) Parfumpagode (21) Parfumpagode (22) Parfumpagode (23) Parfumpagode (24) Parfumpagode (25) Parfumpagode (26) Parfumpagode (27) Parfumpagode (28) Parfumpagode (29) Parfumpagode (30) Parfumpagode (31) Parfumpagode (32) Parfumpagode (33) Parfumpagode (34) Parfumpagode (35) Parfumpagode (36) Parfumpagode (37) Parfumpagode (38) Parfumpagode (39) Parfumpagode (40) Parfumpagode (41) Parfumpagode (42) Parfumpagode (43) Parfumpagode (44) Parfumpagode (45) Parfumpagode (46) Parfumpagode (47) Parfumpagode (48) Parfumpagode (49) Parfumpagode (50) Parfumpagode (51) Parfumpagode (52) Parfumpagode (53) Parfumpagode (54) Parfumpagode (55) Parfumpagode (56) Parfumpagode (57) Parfumpagode (58) Parfumpagode (59)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Hué, Pictures VietnamTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close