Ho Chi Minh City: Notre Dame Basilica

De Notre Dame-basiliek in Ho Chi Minh City werd gebouwd tussen 1863 en 1880 en heeft twee klokkentorens met een totale hoogte van 58 meter . In oktober 2005 zou het standbeeld geweend hebben, wat duizenden mensen aantrok en de politie verplichtte de straten rond de site af te sluiten. De hoogste geestelijken van de katholieke kerk in Vietnam meldden echter dat de vergoten tranen van de Maagd Maria geen wonder waren. De ‘ traan ‘ stroomde de rechterwang van het gezicht van het standbeeld .

The Notre-Dame Basilica in Ho Chi Minh City was constructed between 1863 and 1880. It has two bell towers, reaching a height of 58 meters. During October 2005, the statue was reported to have shed tears, attracting thousands of people and forcing authorities to stop traffic around the site. However, the top clergy of the Catholic Church in Vietnam confirmed that the Virgin Mary statue in front of a cathedral did not shed tears and that is was not a miracle. The ‘tears’ flowed down the right cheek of the face of the statue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: