Oostenrijk: Schloss Schönbrunn: Wüstenhaus, Wenen

Het Wüstenhaus werd in 1904 voltooid. Bijna honderd jaar later, ter gelegenheid van de noodzakelijke renovatie, werd besloten om het geïnteresseerde publiek de mooiste en meest waardevolle exemplaren van de collectie (cactussen en andere waterbergende, droogtebestendige planten) te tonen die voorheen niet toegankelijk waren voor het publiek. Om de tentoonstelling zo interessant en gevarieerd mogelijk te maken, worden drie verschillende droge habitats (Madagaskar, woestijnen van de Oude en Nieuwe Wereld) getoond met een selectie van inheemse planten en dieren. Naast het belevingskarakter is deze tentoonstelling bedoeld om de uiterst interessante en diverse overlevingsstrategieën van de bewoners van deze moeilijke habitats boven en onder de grond te laten zien.

Categorieën Europa, Pictures, Pictures Oostenrijk, Pictures WenenTags , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close