Dag 21-22: Vancouver – Wondelgem

Na nog een ochtendje rondslenteren in de buurt van Robson Street en het onvermijdelijke wachten op het vertrek was het tijd om afscheid te nemen van Canada. Een samenvatting: deze reis was volledig anders dan wat we gewoon waren: de focus lag hier voor 90 % op natuur en een minimum aan cultuur. Het is eens een leuke afwisseling en Canada is hier het perfecte land voor. De bergen, de meren en de natuur in het algemeen zijn zaken die je amper kunt verwoorden. Na iedere bocht heb je een ander uitzicht en je kan als het ware dagen rondtrekken zonder bij wijze van spreken iemand anders te ontmoeten. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en avontuurlijke sporters.

canada

Categorieën 2017 Canada, Dag 21-22: Vancouver - WondelgemTags

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close