Tokyo: Shinjuku

In het westen van Tokyo ligt naast Shibuya en het district Harajuku de wijk Shinjuku. Deze wijk is net als Shibuya bekend om zijn vele entertainment en winkelgelegenheden. Daarnaast is Shinjuku ook een zakelijk centrum van Tokyo. Het is ook één van de drukste wijken van de stad en misschien wel van de wereld want alleen het Shinjuku Station verwerkt elke dag meer dan 2 miljoen passagiers.

 

 

 

 

Shinjuku is one of the 23 city wards of Tokyo, but the name commonly refers to just the large entertainment, business and shopping area around Shinjuku Station.
Shinjuku Station is the world’s busiest railway station, handling more than two million passengers every day. It is served by about a dozen railway and subway lines, including the JR Yamanote Line. Shinjuku is also one of Tokyo’s major stops for long-distance highway buses. A large bus terminal, named Busta Shinjuku, is conveniently located on top of the railway station. West of the station is Shinjuku’s skyscraper district, home to many of Tokyo’s tallest buildings, including several premier hotels and the twin towers of the Metropolitan Government Office, whose observation decks are open to the public for free.

 

shinjuku-39shinjuku-38shinjuku-37shinjuku-36shinjuku-35shinjuku-34shinjuku-33shinjuku-32shinjuku-31shinjuku-30shinjuku-29shinjuku-28shinjuku-27shinjuku-26shinjuku-25shinjuku-24shinjuku-23shinjuku-22shinjuku-21shinjuku-20shinjuku-19shinjuku-18shinjuku-17shinjuku-16shinjuku-15shinjuku-14shinjuku-13shinjuku-12shinjuku-11shinjuku-10shinjuku-9shinjuku-8shinjuku-7shinjuku-6shinjuku-5shinjuku-4shinjuku-2shinjuku-1

Categorieën Azië, Pictures Japan, Pictures TokyoTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close