Nagasaki: Suwa Shrine

Suwa Shrine is het belangrijkste Shinto-heiligdom van Nagasaki. Het is gelegen in het noordelijke deel van de stad, op de hellingen van de berg Tamazono-san, en beschikt over een 277-stap stenen trap in de aanloop van de berg die de verschillende gebouwen van het heiligdom omvatten. Het schrijn werd opgericht in 1614 als een manier om de bekering tot het christendom te stoppen dat toen plaats vond in Nagasaki. Vandaag de dag blijft het een belangrijk en succesvol centrum van de gemeenschap.

 

 

 

Suwa Shrine is the major Shinto shrine of Nagasaki. It is located in the northern part of the city, on the slopes of Mount Tamazono-san, and features a 277-step stone staircase leading up the mountain to the various buildings that comprise the shrine. Suwa shrine was established in 1614 as a way of stopping and reverting the conversion to Christianity that was taking place in Nagasaki. In modern times it remains an important and successful center of the community.

 

suwa-shrine-19suwa-shrine-18suwa-shrine-17suwa-shrine-16suwa-shrine-15suwa-shrine-14suwa-shrine-13suwa-shrine-12suwa-shrine-11suwa-shrine-10suwa-shrine-9suwa-shrine-8suwa-shrine-7suwa-shrine-6suwa-shrine-5suwa-shrine-4suwa-shrine-3suwa-shrine-2suwa-shrine-1

 

Categorieën Azië, Pictures Japan, Pictures NagasakiTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close