Nagasaki: Mount Inasa

Mount Inasa is een heuvel ten westen van Nagasaki met een hoogte van 333 meter. Met behulp van de Nagasaki Ropeway kunnen bezoekers naar de top reizen. Op korte afstand van de kabelbaan zijn verschillende gebouwen die antennes voor TV en radiostations huisvesten.

 

 

 

 

Mount Inasa is a hill to the west of Nagasaki which rises to a height of 333 metres. The Nagasaki Ropeway allows visitors to travel to the top from Nagasaki. A short walk from the cable car station are several buildings that house transmitters for TV and radio stations that serve Nagasaki and the surrounding area.

 

mount-inasa-16mount-inasa-15mount-inasa-14mount-inasa-13mount-inasa-12mount-inasa-11mount-inasa-10mount-inasa-9mount-inasa-8mount-inasa-7mount-inasa-6mount-inasa-5mount-inasa-4mount-inasa-3mount-inasa-2mount-inasa-1

 

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures NagasakiTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close