Nagasaki: Glover Garden

Glover Garden is een park in Nagasaki, gebouwd voor Thomas Blake Glover, een Schotse handelaar die heeft bijgedragen aan de modernisering van Japan in de scheepsbouw, de mijnbouw en andere sectoren. In het gebied staat de Glover Residence, het oudste huis gebouwd in westerse stijl in Japan en Nagasaki’s belangrijkste toeristische attractie.

 

 

 

Glover Garden is a park in Nagasaki, built for Thomas Blake Glover, a Scottish merchant who contributed to the modernization of Japan in shipbuilding, coal mining, and other fields. In it stands the Glover Residence, the oldest Western style house surviving in Japan and Nagasaki’s foremost tourist attraction.

 

glover-garden-39glover-garden-38glover-garden-37glover-garden-36glover-garden-35glover-garden-34glover-garden-33glover-garden-32glover-garden-31glover-garden-30glover-garden-29glover-garden-28glover-garden-27glover-garden-26glover-garden-25glover-garden-24glover-garden-23glover-garden-22glover-garden-21glover-garden-20glover-garden-19glover-garden-18glover-garden-17glover-garden-16glover-garden-15glover-garden-14glover-garden-13glover-garden-12glover-garden-11glover-garden-10glover-garden-9glover-garden-8glover-garden-7glover-garden-6glover-garden-5glover-garden-4glover-garden-3glover-garden-2glover-garden-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures NagasakiTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close