Tigre: Boat trip

Tigre ligt in de Paraná-delta en is een van de belangrijke toeristische attracties in de omgeving. De naam van het gebied is afgeleid van de “Tigres” of jaguars waar vroeger op werd gejaagd. Het gebied werd oorspronkelijk bewoond door Europeanen die het land bewerkten en de haven ontwikkelden om fruit en hout stroomopwaarts te brengen naar de havens aan de rivier de Paraná. De “Puerto de Frutos ” is nu een ambachtenmarkt, gevestigd in de oude fruitmarkt naast de rivier.

Tigre lies on the Paraná Delta and is an important tourist and weekend attraction. The area’s name derives from the “tigres” or jaguars that were hunted there, on occasions, in its early years. The area was first settled by Europeans who came to farm the land, and the port developed to serve the Delta and to bring fruit and wood from the Delta and ports upstream on the Paraná river. The “Puerto de Frutos” is now a crafts fair located in the old fruit market by the riverside.

 

Categorieën Video, Video Argentina, Video Tigre, Zuid-AmerikaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close