Paraty, Boat trip

Paraty, gelegen tussen schiereilanden, afgelegen stranden en steile bergen is een van Brazilië’s verborgen pareltjes. Het koloniale centrum van Paraty is opmerkelijk omwille van zijn prachtig bewaard gebleven eeuwenoude architectuur, maar ook voor het ontbreken van verkeer: de onregelmatig geplaveide straten zijn afgesloten voor motorvoertuigen.

Set amid jutting peninsulas and secluded beaches, with a backdrop of steep, jungled mountains plunging into an island-studded bay, Paraty is one of Brazil’s most appealing destinations. Paraty’s colonial center is remarkable not only for its exquisitely preserved, centuries-old architecture, but also for its lack of automobile traffic: the irregular cobblestone streets are closed to motor vehicles.

 

Categorieën Video, Video Brazil, Video Paraty, Zuid-AmerikaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close