Buenos Aires: Boca Juniors

Estadio Alberto J. Armando is het stadion van voetbalclub Boca Juniors. Het ligt in de wijk La Boca en heeft een capaciteit van 49.000 toeschouwers. Het staat alom bekend als La Bombonera (“de Chocoladedoos”) vanwege zijn vorm: een ” platte” zijde ​​aan de ene kant van het veld en drie steile tribunes rond de rest van het stadion.
The Estadio Alberto J. Armando is a stadium located in La Boca district of Buenos Aires with a capacity of 49,000. Widely known as La Bombonera (“the Chocolate Box”) due to its shape, with a “flat” stand on one side of the pitch and three steep stands round the rest of the stadium.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close