Charles Darwin Research Station

Het Charles Darwin Research Station is een biologisch onderzoekscentrum, opgericht in 1959 en beheerd door de Charles Darwin Foundation. Het voert educatieve projecten uit ter ondersteuning van het behoud van de Galapagos-eilanden, en ondersteunt externe onderzoekers die een bezoek aan de eilanden brengen om veldwerk te verrichten. De bekendste bewoner van het instituut was Lonesome George, de reuzenschildpad die er in 2012 op ongeveer 100-jarige leeftijd stierf.

Charles Darwin Research Station (CDRS) is a biological research station established in 1959 and operated by the Charles Darwin Foundation. It has a natural history interpretation center and also carries out educational projects in support of conservation of the Galapagos Islands, and in support of external researchers visiting the islands to conduct field work. The most famous inhabitant was Lonseome George, the giant tortoise who died in 2012 at the age of approximately 100.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close