2013 Kenia/Tanzania Dag 8: Masai Mara – Kisii

De hele dag niets gedaan en toch uitgeput arriveren in het hotel, dat is de perfecte beschrijving van de dag. Opgestaan om 6 uur, terug de African massage op de barslechte weg en toen begon de miserie. Na een kleine tussenstop bleek de truck niet meer te starten. Eerst probeerde de chauffeur het zelf op te lossen maar al snel bleek dat er een onderdeeltje kapot was. De chauffeur vertrok dan maar met de brommertaxi naar het 10 km verderop gelegen stadje om dit te laten lassen, maar bij terugkomst bleek dit niet het enige probleem te zijn. Een mechanieker werd dan opgebeld om het probleem te komen oplossen. Al snel werd duidelijk dat er een probleem was met de batterijen. Gelukkig passeerde er een tijdje later een andere truck, zodat onze vrachtwagen met startkabels opnieuw opgestart kon worden. Na 3 uur wachten konden we eindelijk verder. Na 3u30 rijden kwamen we aan bij de Nakumat, de plaatselijke supermarkt, waar er nog een aantal aankopen gedaan moesten worden om de volgende dagen door te komen. Terug bij de truck bleek hij weer niet meer te starten. Gelukkig verkochten ze in de supermarkt ook batterijen en was het euvel snel opgelost.

100_5189Een uurtje of twee later dan gepland waren we dan toch in het hotel geraakt. Midden in het behoorlijk drukke stadje was het hotel een oord van rust omringd door een schitterende tuin en belachelijk grote kamers. Na een pechdag dus toch nog wat geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close