Zion National Park

De unieke geografie en de verscheidenheid van Zion National Park zorgen voor bijzondere planten en een grote dierlijke diversiteit. Talrijke plantensoorten evenals 289 soorten vogels, 75 soorten zoogdieren (waaronder 19 soorten vleermuizen), en 32 soorten reptielen wonen in het park. Zion bestaat uit bergen, canyons, tafelbergen, mesas, monolieten, rivieren en natuurlijke bogen.

The unique geography and variety of life zones of Zion National Park allow for unusual plant and animal diversity. Numerous plant species as well as 289 species of birds, 75 mammals (including 19 species of bat), and 32 reptiles inhabit the park. The park includes mountains, canyons, buttes, mesas, monoliths, rivers, slot canyons, and natural arches.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video USA, Video Zion NPTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close