Yosemite NP Part 1

Yosemite National Park heeft een oppervlakte van 3,026.87 km². Meer dan 3,7 miljoen mensen bezoeken Yosemite elk jaar: de meeste besteden hun tijd in de 18 km² grote Yosemite Valley. Yosemite, in 1984 benoemd tot World Heritage Site, is internationaal erkend voor zijn spectaculaire granieten rotsen, watervallen, heldere beekjes, sequoiabomen en de biologische diversiteit.

Yosemite National Park covers an area of 747,956 acres and reaches across the western slopes of the Sierra Nevada mountain chain. Over 3.7 million people visit Yosemite each year: most spend their time in the seven square miles of Yosemite Valley. Designated a World Heritage Site in 1984, Yosemite is internationally recognized for its spectacular granite cliffs, waterfalls, clear streams, giant sequoia groves, and biological diversity.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video USA, Video Yosemite NPTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close