Tsitsikamma National Park

Het Tsitsikamma National Park is een beschermd gebied op de Tuinroute. Het is een reservaat dat bekend staat om zijn inheemse bossen en zijn 80 km lange kustlijn. Net naast het park ligt de Bloukrans Bridge waar je de hoogste bungeesprong ter wereld kan maken (216 meter).

The Tsitsikamma National Park is a protected area on the Garden Route. It is a coastal reserve well known for its indigenous forests and dramatic coastline. The park covers an 80 kilometres long stretch of coastline. Near the park is the Bloukrans Bridge, the world’s highest bungee jump at 216 metres.

 

Tsitsikamma NP 01 Tsitsikamma NP 02 Tsitsikamma NP 03 Tsitsikamma NP 04 Tsitsikamma NP 05 Tsitsikamma NP 06 Tsitsikamma NP 07 Tsitsikamma NP 08 Tsitsikamma NP 09 Tsitsikamma NP 10 Tsitsikamma NP 11 Tsitsikamma NP 12 Tsitsikamma NP 13 Tsitsikamma NP 14 Tsitsikamma NP 15 Tsitsikamma NP 16 Tsitsikamma NP 17 Tsitsikamma NP 18 Tsitsikamma NP 19 Tsitsikamma NP 20 Tsitsikamma NP 21 Tsitsikamma NP 22 Tsitsikamma NP 23 Tsitsikamma NP 24 (Bloukransbrug) Tsitsikamma NP 25 Tsitsikamma NP 26 Tsitsikamma NP 27 Tsitsikamma NP 28 Tsitsikamma NP 29 Tsitsikamma NP 30 Tsitsikamma NP 31 Tsitsikamma NP 32 Tsitsikamma NP 33

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close