Siem Reap: Banteay Srei

Banteay Srei is een Cambodjaanse tempel uit de tiende eeuw en gewijd aan de hindoegod Shiva. De tempel is grotendeels gebouwd uit rode zandsteen, een materiaal dat zich perfect leent voor de uitgebreide decoratieve houtsnijwerken die nog steeds zichtbaar zijn.

Banteay Srei is a 10th-century Cambodian temple dedicated to the Hindu god Shiva. The temple is built largely of red sandstone, a medium that lends itself to the elaborate decorative wall carvings which are still visible today.

 

Banteay Srei 01 Banteay Srei 02 Banteay Srei 03 Banteay Srei 04 Banteay Srei 05 Banteay Srei 06 Banteay Srei 07 Banteay Srei 08 Banteay Srei 09 Banteay Srei 10 Banteay Srei 11 Banteay Srei 12 Banteay Srei 13 Banteay Srei 14 Banteay Srei 15 Banteay Srei 16 Banteay Srei 17 Banteay Srei 18 Banteay Srei 19 Banteay Srei 20 Banteay Srei 21 Banteay Srei 22 Banteay Srei 23 Banteay Srei 24 Banteay Srei 25 Banteay Srei 26 Banteay Srei 27 Banteay Srei 28 Banteay Srei 29 Banteay Srei 30 Banteay Srei 31 Banteay Srei 32 Banteay Srei 33 Banteay Srei 34 Banteay Srei 35 Banteay Srei 36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close