Kyaiktiyo: Taukkyan War Cemetery

Taukkyan War Cemetery bevat de graven van 6.374 soldaten die in Birma omkwamen in de Tweede Wereldoorlog, de graven van 52 soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog in Birma stierven, en een gedenkteken met de namen van meer dan 27.000 Commonwealth soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Birma stierven. Er bevinden zich ook 867 graven die de resten van ongeïdentificeerde soldaten bevatten.

The Taukkyan War Cemetery contains the graves of 6,374 soldiers who died in the Second World War, the graves of 52 soldiers who died in Burma during the First World War, and memorial pillars with the names of over 27,000 Commonwealth soldiers who died in Burma during the Second World War but who have no known grave. There are 867 graves that contain the remains of unidentified soldiers.

Categorieën Azië, Video, Video Kyaiktiyo, Video MyanmarTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close