Speke Bay

Het stadje Speke Bay ligt op de zuidoostelijke oever van het Victoriameer in Tanzania, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van het Serengeti National Park. De ‘Speke Bay’ is deel van de ‘Speke Gulf,’ genoemd naar de beroemde ontdekkingsreiziger John Hanning Speke, die het Victoriameer ontdekte in 1858 als de bron van de Nijl.

Speke Bay is located on the southeastern shore of Lake Victoria in Tanzania, about 15 kilometers south of the Serengeti National Park . ‘Speke Bay’ is part of the ‘Speke Gulf”, named after the famous explorer John Hanning Speke, who discovered Lake Victoria in 1858 as the source of the Nile.

 

Speke Bay (1) Speke Bay (2) Speke Bay (3) Speke Bay (4) Speke Bay (5) Speke Bay (6) Speke Bay (7) Speke Bay (8) Speke Bay (9) Speke Bay (10) Speke Bay (11) Speke Bay (12) Speke Bay (13) Speke Bay (14) Speke Bay (15) Speke Bay (16) Speke Bay (17) Speke Bay (18) Speke Bay (19) Speke Bay (20) Speke Bay (21) Speke Bay (22) Speke Bay (23) Speke Bay (24) Speke Bay (25) Speke Bay (26) Speke Bay (27) Speke Bay (28) Speke Bay (29) Speke Bay (30) Speke Bay (31) Speke Bay (32) Speke Bay (33) Speke Bay (34) Speke Bay (35) Speke Bay (36) Speke Bay (37) Speke Bay (38) Speke Bay (39)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: