Siem Reap: Terrace of the Elephants

Het 350 meter lange Terras van de olifanten is een onderdeel van de ommuurde stad van Angkor Thom. Het terras werd gebruikt door Angkor-koning Jayavarman VII als een platform van waar hij zijn terugkerende leger kon bekijken. Het maakte deel uit van het paleis van Phimeanakas, maar daar zijn slechts een paar ruïnes van overgebleven. Het meeste van de oorspronkelijke structuur werd gemaakt van organisch materiaal en is allang verdwenen . Hetgeen resteert zijn de basisplatforms van het complex. Het terras is vernoemd naar de afbeeldingen van olifanten op de oostelijke zijde.

The 350m-longTerrace of the Elephants is part of the walled city of Angkor Thom. The terrace was used by Angkor’s king Jayavarman VII as a platform from which to view his victorious returning army. It was attached to the palace of Phimeanakas of which only a few ruins remain. Most of the original structure was made of organic material and has long since disappeared. Most of what remains are the foundation platforms of the complex. The terrace is named for the carvings of elephants on its eastern face.

Categorieën Azië, Video, Video Cambodia 2014, Video Siem Reap 2014Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close