Siem Reap: Preah Ko

Preah Ko was de eerste tempel die gebouwd werd in de antieke en inmiddels ter ziele gegane stad Hariharalaya (in het gebied dat tegenwoordig Roluos heet), ongeveer 15 kilometer ten oosten van de belangrijkste groep van tempels in Angkor. De tempel werd gebouwd onder de Khmer koning Indravarman I in 879 om zijn familieleden te eren.

Preah Ko was the first temple to be built in the ancient and now defunct city of Hariharalaya (in the area that today is called Roluos), some 15 kilometers south-east of the main group of temples at Angkor, Cambodia. The temple was built under the Khmer King Indravarman I in 879 to honor members of the king’s family.

Categorieën Azië, Video, Video Cambodia 2014, Video Siem Reap 2014Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close