Siem Reap: Koh Ker

Koh Ker is een afgelegen archeologische site gelegen op ongeveer 120 kilometer van Siem Reap en de site van Angkor. Meer dan 180 heiligdommen werden gevonden in een beschermd gebied van 81 km². Slechts een twintigtal monumenten kunnen bezocht worden door toeristen, omdat de meeste van de heiligdommen verborgen liggen in de jungle en het gebied nog niet volledig ontmijnd is.

Koh Ker is a remote archaeological site about 120 kilometres away from Siem Reap and the ancient site of Angkor. More than 180 sanctuaries were found in a protected area of 81 square kilometres. Only about two dozen monuments can be visited by tourists because most of the sanctuaries are hidden in the forest and the whole area is not fully demined.

Categorieën Azië, Video, Video Cambodia 2014, Video Siem Reap 2014Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close