Hué: Tu Duc tomb

De bouw van het complex begon in december 1864 en eindigde in 1867. De omringende muur in het graf is 12 hectare breed en het graf omvat ongeveer 50 constructies met meren, paleizen, paviljoenen, tempels en altaren.

The building of the complex started in December 1864 and finished in 1867. The surrounding wall inside the tomb has 12 hectares width and the tomb includes about 50 constructions with lakes, palaces, pavilions, temples and altars.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: