België: STAM (Stadsmuseum), Gent

Je reist terug in de geschiedenis en maakt de metamorfose van Gent mee in fast forward. ‘Het verhaal van Gent’ flitst je achtereenvolgens naar een stad in wording, een middeleeuwse metropool, een veerkrachtige en tenslotte een ongeremde stad. Het museum als teletijdmachine… Druk op pauze wanneer je maar wil! Sta stil bij unieke en indrukwekkende collectiestukken. Hou halt bij blikvangers zoals de draadmodellen van de Sint-Baafsabdij en het Gravensteen. Verdwaal in muurbrede oude kaarten en ga op in digitale animaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close