Pingyao: County Government Museum

Het oude regeringskantoor van Pingyao dateert uit de Noordelijke Wei-dynastie (386-534). Het oudste overgebleven gebouw werd gebouwd in 1346, meer dan 600 jaar geleden. Oude geschriften onthulden dat er in 1303 een grote aardbeving plaatsvond in Pingyao en de provinciale overheidsgebouwen werden vernietigd. Meer dan 100 magistraten in de Ming en Qing-dynastieën reconstrueerden de stad en voegden achtereenvolgens nieuwe gebouwen toe. In 1949 werd het oude regeringskantoor vervangen door de Volksregering van Pingyao County en werden de meeste oude gebouwen ontmanteld. Nadat de regeringskantoren in 1998 werden gesloten, werd de site gerestaureerd en voor het publiek geopend als Pingyao County Government Museum.

Pingyao Ancient Government Office dates back to the Northern Wei Dynasty (386-534). The oldest remaining building was constructed in 1346, more than 600 years ago. The County Annals recorded that in 1303 a big earthquake took place in Pingyao and the county government was destroyed. More than 100 magistrates in the Ming and Qing Dynasties reconstructed the government and successively added new buildings. In 1949, Ancient Government Office was replaced with the People’s Government of Pingyao County and most old buildings were dismantled. After the government offices moved out in 1998, this site was restored and opened to the public as Pingyao County Government Museum.

Categorieën Azië, Video, Video China 2018, Video PingyaoTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close