Foz do Iguaçu: Parque das Aves

Het Parque das Aves is een particuliere dierentuin gelegen in Foz do Iguaçu , in de buurt van de watervallen. De park huisvest ​​voornamelijk vogels en vlinders maar ook andere dieren. Het werd geopend in 1994 en is volleigd gelegen in een natuurlijk bos.

The Parque das Aves is a privately owned zoo situated in Foz do Iguaçu, near Iguaçu Falls. Its exhibits comprise mainly birds as well as other animals and butterflies. The park was opened in 1994 and it is set within 16 hectares (40 acres) of forest.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close