Buenos Aires: Plaza de Mayo

Het Plaza de Mayo is het centrale plein in de Monserrat-wijk in het centrum van Buenos Aires. Sinds de revolutie van 25 mei 1810, die leidde tot de onafhankelijkheid, is het plein een centrum van het politieke leven in Argentinië geweest.

The Plaza de Mayo is the main square in the Monserrat barrio of central Buenos Aires, Argentina. Since being the scene of the 25 May 1810 revolution that led to independence, the plaza has been a hub of political life in Argentina.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close