Tsitsikamma National Park

Het Tsitsikamma National Park is een beschermd gebied op de Tuinroute. Het is een reservaat dat bekend staat om zijn inheemse bossen en zijn 80 km lange kustlijn. Net naast het park ligt de Bloukrans Bridge waar je de hoogste bungeesprong ter wereld kan maken (216 meter).

The Tsitsikamma National Park is a protected area on the Garden Route. It is a coastal reserve well known for its indigenous forests and dramatic coastline. The park covers an 80 kilometres long stretch of coastline. Near the park is the Bloukrans Bridge, the world’s highest bungee jump at 216 metres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close