Kruger National Park part 1

Kruger National Park is een van de grootste wildreservaten in Afrika. Het heeft een oppervlakte van 19.633 vierkante kilometer in de provincies Limpopo en Mpumalanga in het noordoosten van Zuid-Afrika, en strekt zich 360 kilometer uit van noord naar zuid en 65 kilometer van oost naar west. In 1895 introduceerde Jakob Louis van Wyk in de Volksraad van de oude Zuid-Afrikaanse Republiek een motie om een naturreservaat te creëren dat later het Kruger National Park zou worden. Behalve de Big Five heeft Kruger meer soorten grote zoogdieren dan elk ander Afrikaans wildpark (147 soorten).

Kruger National Park is one of the largest game reserves in Africa. It covers an area of 19,633 square kilometres in the provinces of Limpopo and Mpumalanga in northeastern South Africa, and extends 360 kilometres from north to south and 65 kilometres from east to west. In 1895, Jakob Louis van Wyk introduced in the Volksraad of the old South African Republic, a motion to create the game reserve which would become the Kruger National Park. All the Big Five game animals are found at Kruger National Park, which has more species of large mammals than any other African game reserve (at 147 species).

Categorieën Afrika, Video, Video Kruger NP, Video South AfricaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close