Santa Fe

Isla Santa Fe, ook wel Barrington Island geoemd naar admiraal Samuel Barrington, is een klein eiland van 24 km² dat in het centrum van de Galapagos-archipel ligt. Geologisch gezien is het een van de oudste eilanden aangezien vulkanisch gesteente van ongeveer 4 miljoen jaar oud werd gevonden.

Santa Fe Island, also called Barrington Island after admiral Samuel Barrington, is a small island of 24 km² which lies in the centre of the Galapagos archipelago. Geologically it is one of the oldest, since volcanic rocks of about 4 million years old have been found.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close