Las Vegas: Bellagio

De originele toren van Bellagio heeft 3015 kamers, 36 verdiepingen en een hoogte van 151 meter. De Spa Tower, die aan de zuidkant staat van de belangrijkste toren, heeft 33 verdiepingen, een hoogte van 119 meter en bevat 935 kamers. Bellagio werd, net voor 11 uur, op 15 oktober 1998 geopend met een ceremonie die 88 miljoen dollar zou gekost hebben.

The main (original) tower of Bellagio, with 3,015 rooms, has 36 floors and a height of 508 ft. The Spa Tower, which stands to the south of the main tower, has 33 floors, a height of 392 ft, and contains 935 rooms. Bellagio opened on October 15, 1998, just before 11 pm, in a ceremony that was reported to cost US$88 million.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video Las Vegas, Video USATags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close