Puka Pukara & Tambomachay

Puca Pucara bestaat uit grote muren, terrassen en trappen en was onderdeel van de verdediging van Cusco in het bijzonder en het Inca-rijk in het algemeen. Tambomachay bestaat uit een serie van aquaducten, kanalen en watervallen die door de terrasvormige rotsen lopen. De functie van de site is onzeker: het kan gediend hebben als militaire bewakingspost van de stad Cusco, als kuuroord voor de politieke Inca-elite of beide.

Puca Pucara is made of large walls, terraces, and staircases and was part of defense of Cusco in particular and the Inca Empire in general. Tambomachay consists of a series of aqueducts, canals and waterfalls that run through the terraced rocks. The function of the site is uncertain: it may have served as a military outpost guarding the approaches to Cusco, as a spa resort for the Incan political elite

or both.

 

Categorieën Video, Video Peru, Video Tambomachay, Zuid-AmerikaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close