New York City: American Museum of Natural History

Het American Museum of Natural History is een van de grootste en meest gevierde musea in de wereld. Het complex bestaat uit 27 met elkaar verbonden gebouwen met 45 permanente tentoonstellingshallen, een planetarium en een bibliotheek. De collecties bevatten meer dan 32 miljoen exemplaren van planten, mensen, dieren, fossielen, mineralen, gesteenten, meteorieten en culturele artefacten, waarvan iedere keer slechts een klein deel kan worden weergegeven. Het museum heeft een oppervlakte van 150.000 m².

The American Museum of Natural History is one of the largest and most celebrated museums in the world. The museum complex comprises 27 interconnected buildings housing 45 permanent exhibition halls, in addition to a planetarium and a library. The museum collections contain over 32 million specimens of plants, humans, animals, fossils, minerals, rocks, meteorites, and human cultural artifacts, of which only a small fraction can be displayed at any given time, and occupies 1,600,000 square feet.

 

01 Ingang 02 Ingang 03 Ingang (Theodore Roosevelt) 04 Gelijkvloers 05 Eerste verdieping 06 Tweede verdieping 07 Derde verdieping 08 Vierde verdieping Beeld van Paaseiland Chinese bruidsstoel Chinese goden Edelstenen 01 Edelstenen 02 Edelstenen 03 (Star of India) Fossiele reuzenslakken Hall of Biodiversity 01 Hall of Biodiversity 02 Hall of Biodiversity 03 Hall of Biodiversity 04 Hall of Biodiversity 05 Lezend skelet Lucy en de Turkana-jongen Mens en aap Meteoriet 01 Meteoriet 02 Mexicaanse kalender Mineralen 01 Mineralen 02 Mineralen 03 Mineralen 04 Mineralen 05 Mineralen 06 Nederlanders zetten voet in New York Planetarium Python Reuzenoester Reuzensequoia 01 Apatosaurus Barosaurus 01 Barosaurus 02 Barosaurus 03 Bek van een haai Chalicotheres Glyptodont Pterodactylus Reuzenhert Stegosaurus Triceratops 01 Triceratops 02 Tyrannosaurus rex 01 Tyrannosaurus rex 02 Tyrannosaurus rex 03 Verzameling van viervoeters Voorloper van de dolfijn Voorloper van het paard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close