Udaipur: Lake Palace Hotel

Lake Palace is een luxe hotel met 83 kamers en suites voorzien van witte marmeren muren. Het is gelegen op het eiland Jag Niwas in Lake Pichola. Het werd gebouwd tussen 1743 en 1746 onder leiding van de Maharadja Jagat Singh II van Udaipur als koninklijk zomerpaleis.

Lake Palace is a luxury hotel which has 83 rooms and suites featuring white marble walls. It is located on the island of Jag Niwas in Lake Pichola. It was built between 1743 and 1746 under the direction of the Maharana Jagat Singh II of Udaipur as a royal summer palace.

 

Lake Palace Hotel 01 Lake Palace Hotel 02 Lake Palace Hotel 03 Lake Palace Hotel 04 Lake Palace Hotel 05 Lake Palace Hotel 06 Lake Palace Hotel 07 Lake Palace Hotel 08 Lake Palace Hotel 09 Lake Palace Hotel 10 Lake Palace Hotel 11 Lake Palace Hotel 12 Lake Palace Hotel 13 Lake Palace Hotel 14

Categorieën Azië, Pictures, Pictures India, Pictures UdaipurTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close