Beijing: Ming tombs

De Ming-graven zijn een verzameling van keizerlijke mausolea gebouwd door keizers van de Ming-dynastie. De site, op de zuidelijke helling van de Tianshou-berg, werd door de derde Ming-keizer Yongle (1402-1424) gekozen op basis van de principes van feng shui. Hij was het die de hoofdstad van China verplaatste van Nanjing naar de huidige locatie in Beijing . Na de bouw van het Keizerlijk Paleis (Verboden Stad) in 1420, zocht en vond Yongle zijn begraafplaats en creëerde zijn eigen mausoleum. Na zijn dood plaatsten dertien Ming-keizers hun graven in dezelfde vallei. De laatste Ming-keizer die begraven werd op deze lokatie was Chongzhen, die zelfmoord pleegde op 25 april 1644.

The Ming tombs are a collection of imperial mausoleums built by the Chinese Ming dynasty emperors. The site, on the southern slope of Tianshou Mountain, was chosen based on the principles of feng shui by the third Ming dynasty emperor Yongle (1402–1424). It was he who relocated the capital of China from Nanjing to its present location in Beijing. After the construction of the Imperial Palace (Forbidden City) in 1420, the Yongle Emperor selected his burial site and created his own mausoleum. The subsequent emperors placed their tombs in the same valley. From the Yongle Emperor onwards, 13 Ming dynasty emperors were buried in the same area. The last Ming emperor buried at the location was Chongzhen, who committed suicide by hanging on 25 April 1644.

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Beijing 1999, Pictures China 1999Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close