Inle Lake: Trip on the lake

Inle Lake is een zoetwatermeer in Myanmar (voormalig Birma). Het is het tweede grootste meer van het land met een geschatte oppervlakte van 116 km², en een van de hoogste met een hoogte van 880 meter. Tijdens het droge seizoen is de gemiddelde waterdiepte 2,1 meter met het diepste punt 3,7 meter, maar tijdens het regenseizoen kan dit stijgen tot 5,5 meter.

Inle Lake is a freshwater lake located in Myanmar (former Burma). It is the second largest lake in the country with an estimated surface area of 116 km², and one of the highest at an elevation of 880 m. During the dry season, the average water depth is 2.1 m, with the deepest point being 3.7 m, but during the rainy season this can increase by 1.5 m.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: