Inle Lake: Nga Phe Kyaung Monastery

Het klooster van Nga Phe Kyaung is het grootste en oudste houten klooster in de Inle-regio. Het werd gebouwd op palen in de jaren 1850 en was zeer beroemd om zijn katten die werden opgeleid door de monniken om door hoepels te springen. Tegenwoordig moeten de katten niet meer optreden voor toerisen en zijn de boeddhabeelden de belangrijkste bezienswaardigheid.

Nga Phe Kyaung Monastery is the biggest and oldest wooden monastery in the Inle region. It was built on stilts on the lake in the 1850s. The monastery was very famous for its cats that were trained by the monks to jump through small hoops like in a circus. Nowadays the cats no longer have to perform for tourists. The Buddha statues are the main attraction.

 

Nga Phe Kyaung (1) Nga Phe Kyaung (2) Nga Phe Kyaung (3) Nga Phe Kyaung (4) Nga Phe Kyaung (5) Nga Phe Kyaung (6) Nga Phe Kyaung (7) Nga Phe Kyaung (8) Nga Phe Kyaung (9) Nga Phe Kyaung (10) Nga Phe Kyaung (11) Nga Phe Kyaung (12) Nga Phe Kyaung (13)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Inle Lake, Pictures MyanmarTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close