David Sheldrick Wildlife Trust part 2

De David Sheldrick Wildlife Trust is een Keniaanse liefdadigheidsinstelling die in 1977 opgericht werd ter nagedachtenis van David Sheldrick door zijn weduwe Daphne Sheldrick . Het helpt en adviseert de Kenya Wildlife Service en beheert een weeshuis voor olifanten en neushoorns. Het doel is om de verweesde olifanten terug in de Keniaanse natuur te reïntegreren.

The David Sheldrick Wildlife Trust is a Kenyan wildlife conservation charity founded in 1977 in memory of David Sheldrick by his widow Daphne Sheldrick. It assists and advises the Kenya Wildlife Service and manages an orphanage for elephants and rhinos. This trust is reintegrating orphaned elephants back into the Kenyan wildlife.

Categorieën Afrika, Video, Video Kenya, Video NairobiTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close