Phnom Penh: Royal Palace

Het Koninklijk Paleis is een complex van gebouwen dat dient als de residentie van de koning van Cambodja. De koningen van Cambodja hebben het bewoond sinds het werd gebouwd in 1860, met een periode van afwezigheid toen het land onder invloed stond van de Rode Khmer.

The Royal Palace is a complex of buildings which serves as the royal residence of the king of Cambodia. The kings of Cambodia have occupied it since it was built in 1860s, with a period of absence when the country came into turmoil during and after the reign of the Khmer Rouge.

 

Koninklijk Paleis (1) Koninklijk Paleis (2) Koninklijk Paleis (3) Koninklijk Paleis (4) Koninklijk Paleis (5) Koninklijk Paleis (6) Koninklijk Paleis (7) Koninklijk Paleis (8) Koninklijk Paleis (9) Koninklijk Paleis (10) Koninklijk Paleis (11) Koninklijk Paleis (12) Koninklijk Paleis (13) Koninklijk Paleis (14) Koninklijk Paleis (15) Koninklijk Paleis (16) Koninklijk Paleis (17) Koninklijk Paleis (18) Koninklijk Paleis (19) Koninklijk Paleis (20) Koninklijk Paleis (21) Koninklijk Paleis (22) Koninklijk Paleis (23) Koninklijk Paleis (24) Koninklijk Paleis (25) Koninklijk Paleis (26) Koninklijk Paleis (27) Koninklijk Paleis (28) Koninklijk Paleis (29) Koninklijk Paleis (30) Koninklijk Paleis (31) Koninklijk Paleis (32) Koninklijk Paleis (33) Koninklijk Paleis (34) Koninklijk Paleis (35) Koninklijk Paleis (36) Koninklijk Paleis (37) Koninklijk Paleis (38) Koninklijk Paleis (39) Koninklijk Paleis (40) Koninklijk Paleis (41) Koninklijk Paleis (42) Koninklijk Paleis (43)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close