Ha Long Bay: 360° panorama

De naam Ha Long betekent ” Neerdalende Draak “. Volgens de lokale legende, toen Vietnam zich net was beginnen te ontwikkelen tot een land, moesten ze vechten tegen indringers. Om de Vietnamezen te helpen bij het verdedigen van hun land stuurden de goden een familie van draken als beschermers . De draken spuwden juwelen en jade uit die veranderden in de eilanden en eilandpuntjes op de baai die zich aaneen koppelden om een ​​grote muur tegen de indringers te vormen. Talrijke rotsbergen verschenen in de zee waardoor vijandige schepen op de rotsen sloegen en vernietigd werden. Na het winnen van de strijd waren de draken geïnteresseerd om op aarde te blijven en besloten ze om in deze baai te leven . De plaats waar de moeder-draak neerdaalde werd Ha Long genoemd.

The name Ha Long means “Descending Dragon”. According to local legend, when Vietnam had just started to develop into a country, they had to fight against invaders. To assist the Vietnamese in defending their country, the gods sent a family of dragons as protectors. This family of dragons began spitting out jewels and jade. These jewels turned into the islands and islets dotting the bay, linking together to form a great wall against the invaders. Magically, numerous rock mountains abruptly appeared on the sea, ahead of invaders’ ships; the forward ships struck the rocks and each other. After winning the battle, the dragons were interested in peaceful sightseeing of the Earth, and then decided to live in this bay. The place where the mother dragon descended was named Ha Long.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: