Can Tho: Floating market

De Cai Rang Floating Market, de grootste drijvende markt in de Mekong-delta, begint rond 5 uur ‘s morgens en eindigt rond de middag. Een grote verzameling van boten verkoopt een verscheidenheid van goederen op de rivier. Het is geen plek voor souvenirs: mensen komen hier om grote hoeveelheden goederen, voornamelijk levensmiddelen te kopen. Het is een geweldige plek om een idee te krijgen hoe handel op het water in de delta eruit ziet.

 

The Cai Rang Floating Market, the largest wholesale floating market in the Mekong Delta, starts around 05:00 and runs until around midday. A stretch of boats selling all variety of goods lines the river. Not really a place for souvenirs, people come here instead to buy large quantities of goods, mostly foodstuffs, and it is a great place to get an idea of what water commerce in the Delta looks like.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: