Can Tho: Mangrove

Het mangrovebos tussen Can Tho en Chau Doc is een oase van rust in het drukke Vietnam. Hier zijn vogels in hun natuurlijke habitat te zien, maar het is ook de plek waar de plaatselijke bevolking komt voor een dagje ontspanning. Picknicken en liedjes verpesten met karaoke zijn het favoriete tijdverdrijf.

 

The mangrove forest between Can Tho and Chau Doc is an oasis of tranquility in the otherwise busy Vietnam. Here you can see birds in their natural habitat, but it is also the place where the locals spend a day of relaxation. Enjoying a picnic and ruining songs with karaoke are their favorite pastime.

 

 

Mangrove (1) Mangrove (2) Mangrove (3) Mangrove (4) Mangrove (5) Mangrove (6) Mangrove (7) Mangrove (8) Mangrove (9) Mangrove (10) Mangrove (11) Mangrove (12) Mangrove (13) Mangrove (14) Mangrove (15) Mangrove (16) Mangrove (17) Mangrove (18) Mangrove (19) Mangrove (20) Mangrove (21) Mangrove (22) Mangrove (23) Mangrove (24) Mangrove (25) Mangrove (26) Mangrove (27) Mangrove (28) Mangrove (29) Mangrove (30) Mangrove (31) Mangrove (32) Mangrove (33) Mangrove (34) Mangrove (35)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: